Cautare

1276 de rezultate pentru "nr telefon 0268241014" (4.99 secunde)
In acest caz, numai seful delegatiei are permisiunea sa vorbeasca la telefon si doar zece minute in roaming pe zi.
Nici la telefon nu are cine sa raspunda", si-a spus of-ul seful de la Protectia Consumatorilor. La Agentia de Plati si Inteventii in Agricultura (APIA), directorul Aurel Susman (foto) sustine ca, la capitolul buget, institutia "sta bine".
4.202 euro pe luna pentru cheltuieli de secretariat (intretinerea biroului parlamentar, telefon, cheltuieli postale etc.). Vin apoi pensiile "cu totul speciale" ale celor 129 de inalti functionari ai Uniunii (comisari, juristi ...).
Pentru remedierea eventualelor probleme la sistemul de alimentare cu apa, RAJA poate fi sesizata la numarul de telefon: 0241. 66.
Pentru informatii suplimentare in domeniul evidentei persoanelor, va puteti adresa Compartimentului Relatii Publice, din cadrul Directiei Publice Comunitare de Evidenta a Persoanelor Dolj, prin intermediul numerelor de telefon prezentate in antet - persoana de contact:
Din 8 filiale PDL contactate, 5 au confirmat ca au pregatit listele cu cate 10 votanti pentru EBA, iar unele au furnizat numele si numerele de telefon ale militantilor care-si vor sacrifica duminica votul pentru mezina presedintelui.
Nu mai puteam sa dau nici un telefon, pe motiv ca nu achitasem factura. Dar factura fusese achitata, in ultima clipa, ieri, dar nu le ajunsese ordinul de plata.
000 lei, cat reprezinta salariile restante pe doua luni, dar asta inseamna sa nu mai platesc facturile din luna iunie", a explicat Iordache, care si-a redus numarul de tigari fumate pe zi, numarul de minute la telefon si cota la benzina.
Fostul director al DT Dolj, Adrian Lusca, nu a raspuns la telefon, in ciuda insistentelor. Luati-i de-i cercetati Aspectele semnalate de GdS aduc in discutie doua mari probleme pe care autoritatile statului ar trebui sa le investigheze.
"L-am rugat pe ministrul Blaga sa intervina pentru a putea accesa fondurile, mi-a dat telefon acum doua zile si mi-a spus ca zona metropolitana Constanta s-a prezentat cel mai bine si trebuie sa aprobam proiectele in Consiliu Local, dupa care vom primi si banii", a spus Mazare.
Am dat telefon la Transgaz Medias si mi-au spus ca nu s-au intalnit cu dumneavoastra. Am vorbit cu mai multi directori de la Transgaz si mi-au spus ca nici unul dintre ei nu s-a intalnit cu dumneavoastra", a declarat Paloiu, adresandu-i-se de la microfon lui Prioteasa.
Se aseamana cu un telefon mobil. Tot ce se discuta prin statii este inregistrat", a mai completat subinspectorul Ghita. Tot purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Constanta ne-a mai spus ca in dupa-amiaza zilei de ieri, 3 august a.
"Domnii de la ANI, slugile politice ale lui Basescu, s-au grabit sa dea un comunicat de presa prin care sa declare sus si tare incompatibilitatera mea, fara ca inspectorul de integritate, sau directorul de la ANI, sau oricine, femeia de serviciu de la ANI, sa-mi dea un telefon si sa-mi puna o singura intrebare:
Daca mi-ar fi dat un telefon (cei de la ANI-n. r. ) s-ar fi lamurit si nu il mai prindeau pe Mazare sa-l dea jos", a mai adaugat primarul Constantei.
) L-am sunat in ultimele 3-4 ore pe Octavian Opris si nu a raspuns la telefon, ca dovada ca se simte vinovat.
Liderul social-democrat ar fi reusit sa dea de ministrul Muncii la telefon, reprosandu-i ca, "in timp ce, la Bucuresti, toata lumea se da de ceasul mortii", reprezentantii Fondul Monetar International aflandu-se in tara, el sta in vacanta cu saptamanile.
De aceea, orice ajutor, initiativa, idee inseamna foarte mult pentru mine", scrie Kelemen pe siteul sau. El a mai deschis si un concurs pentru design-ul afisului sau de campanie avand ca premiu un telefon iPhone.
Ma asteptam sa dea un telefon. Pana la urma l-am sunat eu, din politete", a adaugat Basescu. Presedintele a spus ca se astepta ca Iohannis sa-i fi spus ce intentii are, ce viziune si ce propune.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, sambata, la Brasov, ca in cursul zilei a vorbit la telefon cu Klaus Iohannis despre posibilitatea unei intalniri, duminica, la Bucuresti, impreuna cu reprezentanti ai majoritatii parlamentare, pentru a reconfirma sprijinul acesteia pentru edilul Sibiului, precum si pentru stabilirea unui plan de actiune in acest sens.
Am vorbit cu el la telefon si i-am zis: domnule primar, veniti in fata tarii nu doar cu un program de guvernare, veniti saptamana viitoare cu 15 ministri.
google-analytics.com